KAJSAS Dagens Middag
170,-
1 porsjon
KAJSAS lager deilig DAGENS!
Vi er superstolte av alle varierte middager vi har laget hver eneste dag i 7 år nå, med råvarer av ypperste kvalitet og masse kjærlighet i tilberedelsen.
Tilbys på følgende dager: Tirsdag, onsdag, torsdag og søndag.
Maten som skal spises varm varmer dere enkelt selv, og det følger med en instruksjon på dette.
Tirsdag 2. mars
Nydelig sitronkylling med perleløk, paprika, timian og oliven som serveres med risotto som er tilsmakt med sommerfrøffel, en blandet grønn salat samt focaccia og aioli
Allergener: melk, gluten
Onsdag 3. mars
Svensk-fransk klassisk-spicy fiskegryte med lynfersk torsk og håndpillede reker, fennikel, gulrot og appelsin som serveres med urtebakte poteter, hvitløksknyten (brød), dill samt creme fraiche (supergod oppi gryten)
Allergener: melk
Torsdag 4. mars
Fried beef med asiatiske smaker (indrefilet av okse), sugarsnaps, sesamfrø, vårløk og jasminris som serveres med grillet blomkål i skiver og frisk mangosalat, samt baobuns med chilimayo
Allergener: sesam, gluten, egg
Søndag 7. mars
Fransk lammegryte med timian, små løk, hvite butterbeans og gulrot som serveres med potetmos, crispy salat og grønnsaker med kremet feta ost, «Mor-mors tekaker» og pisket rørossmør