KAJSAS Gavepakke, 380 kr

380,-

Nydelig gavepakke i cellofan som inneholder:

Gentile Percoca Sciroppata, 1000 g

Solmodne fersken fra Amalfiekysten

Sartorelli biscotti med mandler, sprø småkaker. 170 g

Allergen: mandler, mel

Saba druemost dessert balsamico

100 prosent druemost som er karamellisert til perfeksjon over åpen flamme, søt med en behagelig syre og slående fruktige smaker. 200 ml.

Serveringstips:

Anrett fersken i tynne skiver på en tallerken og hell over litt Saba druemost.

Ha på Mascarpone krem, vanlig krem eller Kulinaris vaniljeis.

Ha til slutt håndknust biscotti på toppen for og få den deilige crunchen på desserten.

Oppskrift mascarpone krem:

1 beger mascarpone, 1 beger kremfløte, 2 ss sukker, frø av 1 vaniljestang

Pisk godt sammen mascarpone, sukker og vanilje. Vend inn lettpisket krem.

Server gjerne med et glass dessert vin til som Vin Santos, Tokay, Muscato.

Bon Apetitt!

Tilbake