Personvernerklæring

Personopplysninger

Når du handler på Kajsas.no ber vi deg oppgi fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold og ha mulighet til å kontakte deg ved behov. Denne informasjonen vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring mv.

 

Betaling med kort

For at vår leverandør av betalingstjenester skal kunne gjennomføre betaling av varene dine på Kajsas.no vil du bli bedt om å oppgi betalingsinformasjon. Denne informasjonen oppbevares utelukkende hos vår betalingsleverandør Bambora, og er underlagt Bambora sine retningslinjer for personvern.

Vi oppbevarer betalingsopplysninger (men ikke kortnummer) kun så lenge det er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

 

Lagring av kortinformasjon

Dersom du ønsker å handle ekstra raskt på Kajsas.no har du muligheten til å lagre kortinformasjonen din hos vår betalingsleverandør eller i din nettleser. Vi lagrer aldri informasjon som kan spores tilbake til kortnummeret ditt.

 

Informasjonskapsler (cookies)

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er en tekststreng som blir lagret på din PC eller mobile enhet når du besøker Kajsas.no. Det er nødvendig for at du skal kunne registrere deg og gjennomføre et kjøp. Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av informasjonskapsler, kan du sørge for dette ved å endre innstillingene i nettleseren eller på enheten din. Det vil være mulig å se på produkter uten å bruke informasjonskapsler, men ikke å gjennomføre kjøp. Vi lagrer en permanent informasjonskapsel som brukes for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake. Denne slettes når du logger deg ut av kontoen din. Vi samler også inn og oppbevarer loggdata om hvilke kategorier og produkter våre kunder klikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud. Tredjepartsleverandørene Google og Facebook bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på Kajsas.no til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. Kajsas.no benytter seg av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon samt andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook, Google AdWords og Google Analytics. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

 

Personopplysninger til tredjepart

Kajsas AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Kajsas AS. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. I tillegg vil Kajsas AS alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå. Personopplysninger og informasjon om bestillinger kan også bli utlevert til politi eller andre offentlige myndigheter hvis det er nødvendig for å overholde juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser eller forespørsler.

 

Kommunikasjon

Vi tilbyr alle våre kunder å motta e-post med forslag, tips og tilbud. Dette melder du deg enkelt på ved å klikke på lenken i bunn av nettsiden. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken i e-posten. Tidvis vil vi kommunisere om funksjonalitet, endringer eller nyheter i tjeneste og produkt eller annen informasjon som antas å være relevant for den enkelte bruker av vår tjeneste. Etter Markedsføringslovens §15, tredje ledd, regner vi en aktiv brukerkonto hos oss som samtykke til dette. Å reservere seg mot alle typer henvendelser (annet enn den lovpålagte og nødvendige for å utføre tjenestene vi tilbyr) kan enkelt gjøres ved å ta kontakt med oss.

 

Innsyn

Du er når som helst velkommen til å ta kontakt med Kajsas.no for å få innsyn i hvilken informasjon som er lagret om deg, og du har rett til å be om at opplysningene om deg rettes eller slettes. Ta kontakt med service@kajsas.no for innsyn.

 

Andre spørsmål

Kajsas.no ved daglig leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor. Skulle du ha ytterligere spørsmål til vår personvernpolicy hører vi gjerne fra deg. Send oss gjerne en e-post til service@kajsas.no eller et brev til Kajsas AS, Nesbruveien 75, 1394 Nesbru